Interview

Gisteren was het dan zover. Eerst en vooral verkiezingsdag, maar voor mij mijn debuut op de radio.

Zondagmorgen, toch op tijd uit bed om de juiste frequentie op de radio te zoeken.

Blijkt dat het niet zo evident is om de juiste frequentie te vinden zonder storingen. Even hulp inschakelen en toch maar even googelen om te zien of ik wel juist zit. Toen zag ik dat het afhankelijk is van de region waar je woont. Oeps, ik had maar één nummer aan jullie doorgegeven.
In allerijl vlug de juiste informatie kopiëren en plakken, opnieuw delen, want dit wou ik toch snel even goedmaken.

10u00, FM goud staat op. Muziek, een stem, die ik niet onmiddellijk herkende. Twijfel…, nog muziek.. twijfel… weer muziek.Hoe zit dat nu, geen gesprekken ? Heb ik wel de juiste zender? Er kan toch maar één FM goud zijn?

Ondertussen waren we al een uur verder en nog steeds geen gesprekken. Potjandorie zeg, hier klopt iets niet.

Terug nazien op mijn gsm, google, FM goud… Ik klik de oortjes in. Dan plots zie ik staan: “FM GOUD” en “FM GOUD +”. Euh??? Is daar dan verschil tussen? Vlug even uitproberen. En inderdaad. Fm goud+ gaf dezelfde muziek als op de radio. Op FM GOUD (zonder de +) hoorde ik plots de stem van Geert Erna.
Hoooooowwww, snel, snel. Ik heb verdorie alles gemist. We zijn al 1.5 uur verder. Ja, lap zeg, ik heb mijn eigen interview gemist.

Opnieuw de stem van Geert: “En hier bij ons hebben wij Yoke Goris!”. Jan, snel, snel, kom hier luisteren! Jij een
oortje, ik een oortje. En hop. Yes! Nog net mijn interview.

Hoe straf is dat! “Toeval bestaat niet!” zeggen ze dan. Hoe mooi kan dit zijn.

Dit kan alleen maar voorbestemd zijn!
Ik geloof er sterk in dat ook het schrijven en mijn boekje voorbestemd is. Stuur het de wereld in, want ik heb mijn missie gevonden. Mijn missie is dat kinderen van deze tijd de kracht van kristallen en verhalen mogen ontdekken om hen te ondersteunen op weg naar hun toekomst. Ontdekken jullie mee?


Twitter Facebook LinkedIn Volgen