Op de radio

Zoals jullie in mijn vorige blog konden lezen, was het vorige zaterdag een geweldige ervaring in boekenwinkel De Standaard in Houthalen.
Ik was nog aan het nagenieten van die dag en al opnieuw kwamen berichtjes binnen op mijn gsm, met foto…. “amai onze BV… bekende buurvrouw!”.

En de foto was nog wel de voorpagina van de weekkrant.

Ook dit verraste mij. Het was al een tijdje geleden dat ik Michel Van Der Feesten gecontacteerd had. Eigenlijk was ik nog altijd in blijde verwachting om van hem een mail met het artikel te ontvangen vóór publicatie.

En dan zie je dit verschijnen. Ook dit artikel was weer geweldig geschreven. Dank je wel Michel.
Kan je geloven dat het alweer een zoveelste rondedansje in mijn living werd. Holadijee…

Later deze week kreeg ik weer een mail, maar deze keer ging het al over de geplande uitzending op de radio.
Normaal gezien zouden wij op zondag 14 oktober “live” gaan op FM goud, maar ik had natuurlijk geen rekening gehouden met de drukte van de verkiezingen.

Dus werd er mij gevraagd om op vrijdag, vandaag dus, langs te gaan om de opname al eerder te doen en dan toch uit te zenden op zondag 14 oktober.
Dus ook vanmorgen, alweer een prachtige dag, ging ik op weg naar Peer. Ik werd verwacht rond 10u30.

Daar aangekomen belde ik aan en Geert Erna himself opende de deur. Hij stelde mij onmiddellijk op mijn gemak, presenteerde mij een tas koffie en startte alvast met een gezellige babbel.
Even later nodigde hij mij uit in zijn studio. Oh, oh, oh… spannend en indrukwekkend tegelijk. Een kamer vol computers, schermen en vooral “micro’s”. “Even de micro testen Yoke?” vroeg hij, “Spreek maar iets in!”

Toen ik, gelijk ne grote (zeggen ze hier bij ons) “Goede morgen beste luisteraars!” Hihihi, grappige bedoening. Maar toen kwam het teken en gingen we voor echt.

De rest mogen jullie zelf ontdekken op de radio. Dus zeker afstemmen op FM Goud op zondag 14 oktober tussen 10u00 en 12u00 op frequentie 106.6.


Twitter Facebook LinkedIn Volgen


Op de radio

drakenontdekking op school

boekenbottelarij

even last van mijn hooggevoeligheid

Kinderen reageren

Interview