debuut

Goede middag beste lezer.

Vandaag voel ik me super enthousiast.

Even terug in de tijd.

Vorige week kreeg ik het bezoek van een journalist van de krant "Het Belang van Limburg" voor een intervieuw. Enkele dagen later stuurde hij mij zijn verhaal door ter goedkeuring.

Journalisten hebben echt wel de kennis om er een prachtig verhaal van te maken. Dus ja, ik was super blij met zijn mooie woorden. Ik was natuurlijk benieuwd over waar en wanneer dit artikel zou verschijnen en stuurde hem hierover een mail terug. Tot op vandaag had ik hierop nog geen juist antwoord ontvangen.

Tot plots vanmorgen, kreeg ik een bericht binnen van iemand uit Hechtel. “Mooi artikel”, “ik wil graag een boekje, of twee. Kan je geloven dat dit voor mij een verrassing was? Nu al in de krant? “Waar, wat, hoe, wanneer…?” Tegelijkertijd komt er een foto binnen via WhatsApp van mijn diensthoofd.

“Potjandorie, mijn foto in het groot, op de voorpagina van de buurtkrant, in Het Belang van Limburg”.

“Yoke Goris debuteert met speels boek over onzekerheid bij jongeren!”

“Holadié,Holadio,Holadiohopsasa… en een rondedansje volgt” Alweer slaat ongeloof toe. “Ik? In de krant? En mijn boekje? Ik spring onmiddellijk in mijn schoenen en stap richting krantenwinkel. Ik kan niet stoppen met lachen, schateren. Het eerste wat ik deed nadat ik terug naar buiten ging, is, (ja euforisch) mijn papa bellen. “Papa, ik sta in de krant, heb je het gezien?” Ook al ben ik 56, toch blijft dit zo een heerlijk moment. Mijn papa is zo fier. “Zeg, dat is mijn dochter hè”. Hij begrijpt dat allemaal zo goed, want hij heeft heel zijn leven ook veel sketches geschreven, liedjes, gedichten… Mama is ook best fier hoor, alleen probeert zij me meer met mijn voeten op de grond te houden.

En zo volgen gelegenheden zich meer en meer op.

Ik ga julllie niet teveel in één keer vertellen. Volgende week meer van dit.


Twitter Facebook LinkedIn Volgen


Reacties

Oh super Yoke staat hier wel niet in de krant is plaatselijk nieuws hé. Heb het boekje al uitgeleend a een vriendin die het gaat bestellen voor haar kleinzoontjes ????Nog heel veel succes gewenst lieverd ??Liefs van mij Hilda
Hilda Cardinaels, op 28-09-18
Heerlijk te horen Hilda. Jij hebt toch ook het patroon van het draakje ?
Wauw, geweldig dat dit wonder mag gebeuren..
Heel veel succes. Wij zijn zo blij voor u .
Tot binnenkort.

Vanwege Leon en Bernadette
Bernadette winters, op 02-10-18
Dank je wel om mee te genieten Detje,

debuut

drakenontdekking op school

boekenbottelarij

even last van mijn hooggevoeligheid

Kinderen reageren

Interview