Het Belang van Limburg

Vandaag kreeg ik bezoek van Het Belang van Limburg.

Ik wist niet goed wat ik hiervan mocht verwachten. Natuurlijk was ik wat op mijn hoede, want je weet nooit hoever een journalist in je leven spit. Maar eens hij mijn ateliertje binnen trad, voelde ik me onmiddellijk in mijn element. Terwijl ik hem een tas koffie maakte, duwde ik hem al een boekje in zijn handen, zodat hij al snel een eerste indruk kon opdoen.

Met de tassen koffie in mijn hand zette ik me bij hem aan tafel. De eerste vraag werd gesteld…”Hoe is het boekje ontstaan?”

Wat dacht je, waar het hart van vol is, loopt de mond van over. Een waterval aan woorden stroomden uit mijn mond. Wat ik toen nog niet besefte door mijn enthousiasme, het gesprek werd opgenomen. Ja, natuurlijk, wat dacht je! Alleen, ik was zo in mijn flow dat ik daar niet meer aan gedacht had. Vond ik het erg? Nee hoor, absoluut niet. Ik denk niet dat ik iets fout gezegd heb. Hoop ik toch niet. Hij liet me achteraf toch weten dat ik de tekst op voorhand even ter inzage zou krijgen. Pfff, gelukkig maar. Zal wel goed komen. Er volgden nog meer vragen zoals: “Welke steen is dat?" "Aan wie wil je dit verhaal richten?" of "Wie of wat wil je hiermee bereiken?"

Hebben jullie vragen over het boekje?

Jullie kunnen me altijd contacteren via mijn website www.alatariel.be.

Dus lieve lezers, binnenkort gaan jullie hier meer over ontdekken in Het Belang van Limburg.

Ik kijk er alvast naar uit. Jullie ook?


Twitter Facebook LinkedIn Volgen


Het Belang van Limburg

drakenontdekking op school

boekenbottelarij

even last van mijn hooggevoeligheid

Kinderen reageren

Interview