eerste signeersessie

De dag van verschijning van mijn boekje heb ik met glans doorstaan. Het werd echt een gevoel alsof Sinterklaas op bezoek geweest was.
Wat fijn om dat gevoel nog eens te kunnen beleven.

En wat nu? Hoe gaat dat nu verder gaan?

Hier en daar hoor ik al dat jullie reageren op de promomail die rondgestuurd werd door de uitgever. Ik krijg al toffe reacties. Nu is het echt voor ECHT, hè. Dank jullie wel!

Wat ben ik benieuwd of er reacties gaan binnenkomen van de persberichten die rondgestuurd werden. Het lijkt allemaal zo onwerkelijk. Alles volgt zich stap voor stap op, precies of er hierboven een geheime kracht aan het werk is. Het plaatje klopt helemaal. Ik zou zeggen, “maak er in één keer maar een hele LP of CD van.” “Of misschien wel een DVD?” Allez, voor mij toch al!
Op zondag heb ik een beurs ingepland.
Potdorie, het wordt me toch krap om alles op tijd binnen te hebben. Graag een tentje voor de beurs, een tafel en het belangrijkste nog… “mijn boekjes”. Graag ook reclamemateriaal zoals posters, flyers, naamkaartjes.

Hop, hop, hop… Oehoe, wat wordt dat spannend! Als alles maar op tijd is. En dan plots… zie ik een camionette voorrijden van Post NL. Nee, kan dat al? Ding dong… goede morgen. Pakjes van Boekscout! DAT WORDT EEN RONDEDANSJE… Mijn eerste levering boekjes!!!
Hopla op naar het volgende. Mijn reclamemateriaal nog en we kunnen eraan beginnen.

Dus, willen jullie graag een gesigneerd exemplaar?

Iedereen welkom op de Lavendelvelden, Olmenbosstraat 25 Stokrooie-Hasselt.

Breng zeker de kindjes mee, want om 16u00 zal ik een voorleessessie doen.

Meer info vinden jullie ook op
www.alatariel.be


Twitter Facebook LinkedIn Volgen


eerste signeersessie

drakenontdekking op school

boekenbottelarij

even last van mijn hooggevoeligheid

Kinderen reageren

Interview