1e voorstelling

We zitten midden in de
vakantieperiode. Dus ja, ook ik heb even vakantie gehad. Vooral veel fietsen.
Zo ontdekte ik de lavendelvelden in Stokrooie-Hasselt.


Na een gesprekje met de oprichter, Émiel Knaepen, hoorde ik dat er op 2 september een spirituele beurs georganiseerd wordt. Er worden heel wat bezoekers verwacht. Natuurlijk prachtlocatie! Wil ik
deelnemen? Goh, ja, natuurlijk. Heerlijk! Ideale startpositie.

Nu maar hopendat ik mijn boeken op tijd ga hebben. Jiepie, mijn eerste voorstelling.
Zo volgt de ene gebeurtenis na de andere.

Afgelopen week las ik in de krant een artikel over een dame, getrouwd met een buitenlander, opgroeiende kinderen.
Door de toestanden van de vluchtelingen, heeft hun gezin veel meer last van racistische opmerkingen. Ze zijn het zo erg moe dat ze beslissen om te verhuizen naar Costa Rica.

En geloof het of niet, maar zij is een schrijfster van kinderboeken. Tine Mortier.
‘Mmmm’, dacht ik, dat is interessant. Wat googelen voor meer informatie over deze dame.Ja, interessante dame! Erg dat ze deze beslissing moet nemen om het leefbaarder te maken.

Later die dag, krijg ik een mail van boekenwinkel Malpertuis van Genk. Een uitnodiging voor lezing van een schrijfster. Dergelijke mails kreeg ik wel eerder, maar het enige verschil was… de schrijfster in kwestie is “Tine Mortier”. Ja, hola. Straf! Daar wil ik zeker eens naar toe gaan. Kan ik nog wel wat van leren. Hoe doet zij dat, en ook hoe kan ik het aanpakken? Want ja ik heb in tussentijd een uitnodiging binnen van boekenhandel De standaard van Peer om zelf een lezing en signeersessie te doen.

Wat denk je nu? Ik weet het… dit gaat echt een vaart hè. Overweldigend en tegelijk super heerlijk.

En het houdt nog niet op, hoor. Een dag later… telefoon van de organisator van de beurs op 2 september. Er is iemand weggevallen die om 16u00 kinderyoga zou doen. “Yoke, heb jij zin om dan
jouw verhaal te doen?”………………

Dus, wat denk je dat ik antwoord ? Ah ja hè. Dan alleen nog hopen dat ik mijn boeken op tijd heb. SPANNEND!


Twitter Facebook LinkedIn Volgen


Reacties

Wat een geweldig nieuws Yoke, ik wens jou heel veel succes met je boek !
Veel plezier bij de lezing van de s chrijfster Tine Mortier en nog een mooie ervaring bij het voorlezen van je boek op die spirituele beurs. De kinderen zullen wel aan je lippen hangen met dit mooi verhaal, ik heb zelf 3 kleinkindjes van 5 , 4 en bijna 2.50 jaar oud .

liefs Marleen
Marleen Geudens, op 23-08-18
Dank je wel Marleen. Het is best een spannende tijd nu. Ik kijk er naar uit en ben zelf heel benieuwd naar de reacties. 3 kleinkindjes... handen vol dus. Veel levensvreugde in huis.

1e voorstelling

drakenontdekking op school

boekenbottelarij

even last van mijn hooggevoeligheid

Kinderen reageren

Interview